Fra Dierking har jeg bestilt

Northland Middelstore bær , hårdfør 120cm høj busk .moden omkring slutningen af juli. kan producere op til 10 kilo på gode år, med den rette pasning . er ikke kritisk med hvad jord den dyrkes i . Zone 3
fuld sol

Elizabeth Har fantastisk søde bær , Opkaldt efter Elizabeth White, en af ​​de tidlige blåbær forskere. Elizabeth har smag alle elsker. Den resterende del af sødme og syrlighed ikke kan duplikeres af nogen anden sort. Bær modner under midseason, frugterne er medium størrelse og anbefales til u-pick og lokale friske markeder alene. Dyrkes med succes i zoner 4-7. men har klaret sig godt her de sidste 2 vintre. kan producere op til 7 kilo pr plante, men det mere sansynlig den producer 3-6 kilo
fuld Sol

Nui En tidlig til midt i sæsonen sort , dette er hurtigt ved at blive en af ​​de mest populære sorter. Frugt er ekstremt stort, lyseblå og har fremragende smag og fremragende holdbarhed samt være højt udbytte i forsøg. Afgrøden modner omkring en uge efter Reka med en temmelig koncentreret modningstid og har en god sygdom tolerance . Den lidt svær at plukke da bærene gemmer sig lidt under bladene i planten. Anbefalet afstand mellem planter 1 meter.
Plantes i fuld sol eller halvskygge.

Reka

Tidlig sort

Udgivet af Ruakura Forskningscenter i 1985. Herkomst E118 (Earliblue x Ashworth) x Bluecrop. Den mest produktive af de tidlige frugter sorter frigivet af Ruakura. Store løse klynger af mellemstore bær (12-14mm) minder om Bluecrop. Bær tendens til at være mørkere end Puru eller Nui, men er fast og håndtere godt. Egnet til CA opbevaring eller forsendelse. Flavour appellerer til forbrugerne. Enestående plante vigør og tilpasset mineraler jorde. Har en opret vækst vane.

District Egnethed: Egnet til alle distrikter fra Waikato, syd.

Kulturelle Bemærkninger:

Det er nødvendigt at tynde frugt knopper om vinteren, da det har en tendens til at overcrop. Anbefalet afstand af 1,2-1,5 m mellem planterne.
Klare både fuld sol og halvskygge

Bluecrop – Frugterne er mellemstore til store i størrelsen. Blå Crop er godt kendt i branchen for sin modstand mod ugunstige vejrforhold og konsekvente udbytter. Blå Crop tilpasser sig mange former for jordtyper. Det har været den vigtigste sort til kommercielle og u-pick avlere. Smagen er mildt sød med nogle surhedsgrad. Dyrkes med succes i zone 4-8. , er nem at passe
Skal have fuld sol